Proffs på solenergi

Om oss

Med 15 års erfarenhet av solcellsinstallationer i Sverige känner vi till marknadens behov och de mest efterfrågade produkterna. Vår expertis sträcker sig över helhetslösningar inom solenergi. Vår vision är att bli ledande inom partihandel av solpaneler, växelriktare och batterier.

I vilka städer finns Zolarhouse?

Vi vet att att lokal närvaro kan vara viktigt och därför har vi kontor i Sveriges tre största städer för att enkelt komma ut och träffa våra kunder runt om i landet. Vi har kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm där huvudkontoret är Göteborg.

Vi finns i Göteborg

SÖDRA LÅNGEBERGSGATAN 28

Göteborg, vår hemstad och platsen för vårt huvudkontor, ligger oss varmt om hjärtat. Här har vi byggt starka relationer med lokala företag och kunder. Med närheten till hamnen och stadens dynamiska energi, strävar vi efter att leverera de bästa solenergilösningarna till Göteborgare.

Vi finns i Stockholm

GREV TUREGATAN 8

I hjärtat av Sverige, Stockholm, är vi stolta över att vara en del av stadens framåtsträvande miljöinitiativ. Vårt Stockholmskontor arbetar nära med stadsplanerare och företag för att främja hållbar energi. Med stadens blandning av historisk charm och modern innovation, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för varje Stockholmare.

Vi finns i Malmö

LUNDAVÄGEN 72

Malmö, med sin unika blandning av kultur och innovation, inspirerar oss att tänka nytt. Från vårt kontor här samarbetar vi med lokala partners för att driva förnybar energi framåt i regionen. Med Öresundsbron som en symbol för förbindelse, strävar vi efter att koppla Malmö med de bästa solenergitjänsterna.

Snart kanske vi finns

Är din stad nästa på vår lista? Vi söker ständigt efter nya möjligheter att expandera och samarbeta med passionerade partners. Om du tror att din stad är redo för hållbara solenergilösningar och vill bli en del av vår resa, låt oss arbeta tillsammans för en grönare framtid.

Om personerna bakom Zolarhouse

Bengt Larsson

Medgrundare & Tekniker

bengt@emilf41.sg-host.com
0763915340

Hugo Bilkrantz

Medgrundare & VD

hugo@emilf41.sg-host.com
0704200200

Kiara Foster

Head of Content

Edward Smith

Strategy Dreamer

Börja samarbeta med Zolarhouse idag!

Intresserad av att börja samarbeta med oss? Kom igång enkelt genom att göra en kostnadsfri offertförfrågan!  Därefter tar vi kontakten och för konversionen vidare. Kom igång idag!

Kom i kontakt med oss!