Våra tjänster

Nedan följer en kort beskrivning av våra tjänster och vad du kan förvänta dig när du arbetar med oss.

Logistikhantering

Zolarhouse erbjuder utkörning av material till den plats ni önskar. Vi samarbetar med Guldhedens Flyttexpress för utkörning av samtliga solenergisystem. Om ni önskar containrar direkt från fabrik så har vi chaufförer som kör från Italien direkt till er önskade adress. Vi erbjuder marknaden förstklassig service och support och hos Zolarhouse kan ni alltid ha direktkontakt med transportören.

Utbildning hos Zolarhouse

I och med vår erfarenhet och kompetens kring förnybar energi, energilagring, installationer och finansieringslösningar så kan vi erbjuda er fysiska utbildningar i våra lokaler. Vi tillsammans med vår fabrik håller gemensamt utbildning, men också våra samarbetspartners kan utbilda och ge intressenter en större inblick och förstå sig på förnybar energi ännu bättre. Detta tycker vi på Zolarhouse är viktigt för att frågan kring förnybar energi ska bli mer omtalad och uppmärksammas av fler än dagsläget.

Projektering och teknisk support

Kompetens och rätt teknisk lösning är ett måste för att nå den livslängd som förväntas efter en installation. Vi stöttar och hjälper er med systemutformning av allt från små till stora anläggningar. Vi har ett samarbete med en leverantör som säljer växelriktare och batterier där vi kan erbjuda en helhetslösning och förkorta pay-off tiden på initiala investeringen där vår integrationslösning säljer och köper el med automatik till Nordpool.

Lagerhantering

Zolarhouse har sitt centrallager i Göteborg där det uppgår till cirka 4000 kvadratmeter. Hos oss står produkterna säkert i larmade lokaler och redo för leverans. Vi paketerar de önskade volymerna och har produkterna försäkrade till att det når kundens önskade adress. Godset är alltid välembalerat. 

Supply chain

Vi vet att detta är en hettad marknad som växer otroligt snabbt, därför är materialflöden oerhört viktigt. Zolarhouse erbjuder säkra transporter där ni kan känna er trygga från orderläggning till leverans. Vi jobbar väldigt nära vår leverantör, dels för att stämma av marknadstillgången och produktflöden. Zolarhous schemalägger tillsammans med kund hur stora volymer som är aktuellt under viss tid framöver. På så sätt kan vår fabrik alltid leverera i tid.

Flexibla

När du samarbetar med oss anpassar vi oss efter dina behov. Varje projekt är unikt, och vi strävar efter att erbjuda lösningar som passar just dig.

Tillgängliga

Vi är här när du behöver oss. Oavsett frågor eller behov, kan du räkna med snabb och personlig respons från vårt team.

Alltid i tid

Punktualitet är en av våra kärnvärden. Vi levererar alltid våra tjänster och produkter enligt utsatt tidsschema, utan kompromisser.

Vanliga frågor

Svar: Vi levererar runt om i hela Europa och dessutom direkt till önskad adress.

Svar: Ja, med spetskompetens inom området och flera års erfarenhet så erbjuder Zolarhouse helhetslösningar vid behov.

Det innebär att vi kan hjälpa er med rådgivning, projektering, installation, slutbesiktning och driftsättning med er installation.

Zolarhouse erbjuder sina kunder korta ledtider, långa garantitider, genomarbetade kontrakt, bra priser inom vårt segment med högpresterande solpaneler, bred kompetens, egen lagerhantering, säkra leveranser! Vi vet vad marknaden efterfrågar och att kunderna blir mer medvetna om solenergi teknologin, därför vill vi erbjuda våra kunder en testad solpanel som vi vet är högpresterande! Hela näringskedjan ska vara nöjda med våra produkter som Zolarhouse erbjuder.

Svar på offert kommer samma dag som offerten skickas in. Vi bokar gärna in ett möte vid intresse för att föra dialogen vidare med er.

Vi ska erbjuda marknaden europeiskt tillverkade solpaneler med marknadens längsta garantier. Vår främsta kund är installatörer och entreprenörer som efterfrågar kvalitativa solpaneler där vi är med och erbjuder en helhetslösning vid behov.

Börja samarbeta med Zolarhouse idag!

Intresserad av att börja samarbeta med oss? Kom igång enkelt genom att göra en kostnadsfri offertförfrågan!  Därefter tar vi kontakten och för konversionen vidare. Kom igång idag!

Kom i kontakt med oss!